Antiekreizen

Antiekreizen

4-daagse antiekreis, regio Bath
Liefhebbers van charmante dorpjes en antiek krijgen tijdens deze shortbreak een extra bad. Na London zijn er nog enkele steden die een erg groot aanbod hebben van antiekshops, warehouses en reject-shops. Bij de top tien van grootste antieksteden staan Bath met 7 antiekwinkels, Bristol met een 10-tal antiekzaken en Cheltenham met 39 antiekwinkels. Maar vooral een bezoek aan Tetbury mag niet ontbreken.

4-daagse antiekreis, regio Arundel
De markt-stad van Arundel is gelegen in West Sussex. Het is een buitengewoon interessante locatie voor op antiektocht te gaan. Het is slechts ongeveer 49 mijl naar Londen. Naast de antiekwinkels en warehouses in de omgeving is ook zeker Arundel castle een bezoek meer dan waard. Voor natuurliefhebbers raden wij ook een bezoek aan Arundel Wetlands Center aan, dat de thuisbasis is van honderden wilde vogels uit de hele wereld.

4-daagse antiekreis, regio Bath & zuidelijke Cotswolds
In samenwerking met Antiek De Zilveren Beer te Schilde.
Wegens groot succes vertrekken wij ook in 2013 weer op antiekreis met geïnteresseerden. Wij begeleiden u in uw zoektocht naar Engels antiek en delen onze twintig jaren enthousiasme voor Engeland graag met u. Ook de niet-fervente antiekaanhangers zullen genieten van de mooie dorpjes, de statige huizen en de typisch Engelse gewoontes. Vlaanderen Vakantieland bied u alvast een voorsmaakje. Hier vind u ons programma.