Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018

details
foto's
gelijkaardig

Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018

Ondertussen een klassieker geworden onder onze begeleide reizen. Tijdens deze reis bezoekt u niet alleen enkele fraaie Engelse landhuizen en tuinen , maar ook een dagje naar één van de grootste brocante- en antiekmarkten van Engeland en Europa staat op het programma. Wij kozen ilievelingsplaatsen uit om u te laten genieten van het beste van Engeland. Mooie antiekdorpjes, historische huizen, , maar ook culinair wordt u .Kortom, alles staat op het programma om u een aangename reis te bezorgen.

Programma
Dag 1
Vanaf 06u00 vertrek per autocar vanuit de gekozen opstapplaatsen . Vertrek vanuit Calais voor overtocht met Eurotunnel. Bij aankomst in Folkestone rijden we door naar Ardingly waar we één van de grootste brocante- en antiekmarkten van Engeland bezoeken. Vrije lunch. Late namiddag vertrek naar ons overnachtingshotel Ashdowon Park hotel voor de komende 3 nachten. Diner en overnachting.
Dag 2
Na het ontbijt verrtrek naar Parham House, een parel die niet zo gekend is. Geleid Bezoek aan huis en vrije rondgang in de tuin. Vervolgens gaan we naar het kasteeldorp Arundel waar u gelegenheid heeft tot lunch en vrije tijd. Nadien keren we terug naar het hotel voor vrij avondmaal en overnachting.
Dag 3
Na het ontbijt vertrekken we naar Charleston Farm House.– waar Vanessa Bell en haar zus van Virginia Woolf heel wat zomers doorbrachten samen met de kunstaarscommune van de zogenaamde Bloomsbury groep. Geleid bezoek aan het huis en de tuin. Daarna naar Lewes, een typisch Engels stadje met heel wat antiekwinkels en snuisterijwinkels. Voor uw vrije lunch vindt u er heel wat sympathieke tearooms en kleine eethuisjes. Rond 14u keren we terug naar ons hotel voor vrije namidaag (mogelijkheid tot spa behandeling vooraf te reserveren of wandeling).Afscheidsdiner in het michelinrestaurant van Gravetye Manor.
Dag 4
Na het ontbijt vertrek naar Rye. Rye is een gezellig stadje dat zijn middeleeuwse charme heeft weten te bewaren, zeker vanwege de kasseistraatjes. Slenter doorheen de straatjes en langsheen de traditionele winkeltjes of bezoek Rye Heritage waar u meer kan vernemen over de 700jaar geschiedenis van Rye. Rond 12u30 spreken we af in The George voor gezamelijke lunch.
Rond 14u vertrek richting Folkestone en indien de tijd het toelaat onderweg nog een stop.

Uw hotel
U logeert in het charmante Ashdown Park Hotel. Het historische hotel was nog tot het einde van de 20ste eeuw een privé- woonst en straalt deze gemoedelijkheid nog steeds uit. Het ligt in een mooie landschapstuin midden in het prachtige natuurgebied van Ashdown Forest, een regio van Outstanding Natural Beauty. Verder op het domein is een spa waar de gasten gratis gebruik kunnen maken van het overdekte zwembad en (mits betaling) van tal van andere faciliteiten en behandelingen. Voor de liefhebbers is er ook een 18 hole golfterrein en zijn er twee tennisvelden. De kamers zijn ingericht met antiek, maar steeds met het nodige moderne comfort.

Prijs per persoon (op basis van 2 personen):
Standaard kamer: 885 euro
Deluxe kamer met Parkland-view: 950 euro
Supplement dubbele kamer voor alleengebruik(steeds op aanvraag):280 euro (voor 3 nachten).

In deze prijs is inbegrepen:
• Reis per luxe autocar inclusief diensten van ervaren chauffeur. U kunt vertrekken vanuit diverse opstapplaatsen;
• Overtocht heen en terug per Eurotunnel
• 3 overnachtingen met ontbijt in het charmante Ashdown Park Hotel, een hotel met smaak ingericht en ondergebracht in een historisch gebouw.
• 1x diner in het restaurant van het hotel (incl aperitief , 1/2 fles wijn pp en koffie);
• 1x diner in het bekroonde restaurant Gravetye Manor hotel (incl aperitief, ½ fles wijn , koffie);
• 1x lunch in The George op dag 4
• Toegangsgelden en rondleidingen in Ardingly,ParhamHouse en Charleston House en surprise op dag4
• Nederlandstalige Begeleiding
Niet in de prijs inbegrepen:
• De niet vermelde maaltijden
• Niet vermelde diensten
• Reis-en/of annulatieverzekering.

Annulering door de reisorganisator
• Indien er minder dan 20 deelnemers zijn ingeschreven voor een reis, kan de reisorganisator de betreffende reis annuleren.Uiterlijk 21 dagen voor afreis zullen alle deelnemers daar schriftelijk van op de hoogte worden gesteld.
• In geval van belangrijke binnenlandse of internationale gebeurtenissen die het normale verloop van de betreffende reis kunnen hinderen. In beide gevallen worden de reeds betaalde reissommen integraal terugbetaald.Er kan door de reiziger géén aanspraak worden gemaakt op enige schadeloosstelling.
Begeleiding
De dienstvergoeding voor chauffeur en reisleiding is inbegrepen. Het staat de deelnemers uiteraard vrij om hen achteraf nog eens extra te belonen.
Bagage
Het is deelnemers toegestaan één valies per persoon plus één stuk handbagage mee te nemen.
Reisdocumenten
Geldige identiteitskaar,de kaart mag niet vervallen tijdens uw verblijf

Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018 1Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018 2Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018 3Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018 4Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018 5Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018 6Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018 7Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018 8
885€ (singlesupplement 280€ à

Meer info over 'Antiekreis, regio Sussex & South Downs 4 dagen afreis 05 september 2018'

(*) = verplichte velden