3-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019

details
foto's
gelijkaardig

3-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019

De tuinen van Engeland zijn bekend over de hele wereld. Het klimaat is er ideaal om te tuinieren. Bent u van plan om een typisch Engelse tuin aan te leggen en op zoek naar inspiratie? Of wilt u simpelweg mooie tuinen kijken in Engeland? Tijdens een tuinreis naar Engeland kan iedere tuinliefhebber zijn of haar hart ophalen!

Dag 1: Donderdag 30 mei 2019

Vroeg vertrek vanuit regio Dendermonde richting Calais waar we de Eurotunnel nemen naar Folkestone. Bij aankomst in Folkestone gaat het richting Salutation Garden in Sandwich. Deze tuin is pal tegen de oude stadsmuren van het historische stadje Sandwich gelegen. Na dit bezoek heeft u vrije tijd in het kleine stadje en gelegenheid tot lunch. Daarna gaat het naar Chilham castle & garden en bezoek aan het huis en de tuinen. Vervolgens rijden we naar ons hotel nabij Rye voor avondmaal en overnachting.

Dag 2 : Vrijdag 31 mei 2019 

Na het ontbijt bezoeken we Penshurst Place & Gardens begeleid bezoek aan het huis en individueel bezoek aan de tuinen. Al in de 17e eeuw werd er aan deze tuinen gerefereerd. Rond een eeuwenoud huis met het uiterlijk van een vesting zijn er een aantal tuinen gevormd, elk met een eigen sfeer. Het vrije middagmaal kan in Penshurst Place cafetaria of we rijden rond 12u naar The Pantiles in Tunbridge Wells voor vrije lunch en een beetje vrije tijd. Rond 14u30 vertrek naar Ightham Mote voor bezoek.Ightham Mote is een van de zeldzaamste bezittingen van Engeland. Dat heeft te maken met de verschillende families die er hebben gewoond. Die hebben elk iets aan het huis toegevoegd, maar er elk ook iets van behouden. Ondanks en dankzij de vele families die er hebben gewoond in de verschillende tijdperken die het heeft gekend, heeft het zijn ziel bewaard.Na dit bezoek rijden we terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 3: Zaterdag 01 juni 2019 

Na het ontbijt check-out en gaat het naar Timbers Garden, een prachtige privé-tuin. De eigenaar leidt ons persoonlijk rond en achteraf is er koffie of thee met koekjes.Aansluitend gaat het verder naar Sissinghurst waar u tevens gelegenheid heeft tot lunch en uiteraard bezoek aan de tuin. In de late namiddag vatten we ons terugreis aan naar Folkestone, waar we de overtocht nemen naar Calais rond 19u. Vervolgens gaat het terug naar de afstapplaats.

Wat is inbegrepen:

  • Reis per luxe autocar inclusief diensten van ervaren chauffeur
  • Overtocht Calais/Folkestone/Calais met de Eurotunnel
  • Twee overnachtingen in het 3* hotel Best Western Flackley Ash op basis van half pension
  • Gevarieerd programma inclusief alle excursies

Niet inbegrepen:

  • Lunches & dranken
  • De toegangsgelden (circa 80€)
  • Persoonlijke uitgaven
  • Annulering- en/of bijstandsverzekering

NB

  • de volgorde van de bezoeken kan gewijzigd worden door omstandigheden
  • indien er minder dan 15 deelnemers zijn ingeschreven voor een reis, kan de reisorganisator de reis annuleren.

 

3-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 13-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 23-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 33-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 43-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 53-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 63-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 73-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 83-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019 9
310€/pp (single supplement 38€)

Meer info over '3-daagse tuinreis naar Kent & Sussex afreis 30 mei 2019'

(*) = verplichte velden