Minicruise naar Londen met Stena Line afreis 20 december 2020

Minicruise naar Londen met Stena Line afreis 20 december 2020

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

 

Minicruise naar Londen met Stena Line afreis 20 december 2020

Ga  een heerlijk lange dag kerstshoppen in Londen met Stena Line: de meest comfortabele en voordeligste route naar hartje Londen! Elke straat, winkel en markt in Londen wordt vanaf november ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Wie wil kersthoppen, kan dus beter een tripje richting Londen plannen. Niet te missen dus!

Faciliteiten aan boord

U maakt deze Minicruise naar Londen met Stena Line, tijdens de overtocht kan u genieten van allerlei hapjes en drankjes. Aan boord van beide ferryschepen zijn veel faciliteiten aanwezig, die de overtocht nog aangenamer maken.

Programma

DAG 1 overtocht Hoek van Holland – Harwich
Vanaf 18.45 uur (tot uiterlijk 45 minuten voor vertrek) kunt u inschepen aan boord van de Stena Brittanica. Aan boord is van alles te doen. Ga shoppen in de Stena Shop, bekijk de nieuwste films in de bioscoop, geniet van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants of waag een gokje in het casino. Om 22.00 uur vertrekt de Stena Britannica vanuit Hoek van Holland.

DAG 2 Londen
Vanaf 05.30 uur (lokale tijd) heeft u de mogelijkheid om te ontbijten in het Taste Restaurant (bij te boeken mits supplement) en om 06.30 uur volgt de ontscheping in de haven van Harwich. Circa 07.00 uur vertrekt u per trein naar Londen waar u  tegen 09.00 uur in het hartje van de stad arriveert. Vanaf dat moment heeft u ruim de tijd om deze fantastische wereldstad te verkennen en/of om heerlijk te shoppen in de vele winkels. Vergeet vooral niet een kijkje te nemen in het beroemde warenhuis Harrods of om de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace bij te wonen om 11.30 uur. Rond 19.32 uur vertrekt de trein weer terug naar Harwich alwaar u bij aankomst inscheept op de Stena Hollandica. Aan boord heeft u tijd om uitgebreid te dineren in het à-la-carte-restaurant Metropolitan of om een iets eenvoudiger maaltijd te nuttigen in het Taste Restaurant (bij te boeken mits supplement). Om 23.00 uur vertrekt de Stena Hollandica vanuit Harwich.

DAG 3 aankomst Hoek van Holland
Vanaf 06.30 uur heeft u de mogelijkheid om te ontbijten (bij te boeken mits supplement). Om 08.00 uur volgt de ontscheping en daarna gaat het terug huiswaarts.

Prijs: v.a. 140€ /pp

Inclusief:

 • retourovertocht Hoek van Holland – Harwich per Stena Line
 • 2x nachten aan boord in een 2-persoonsbinnenhut
 • transfer per trein van Harwich naar Londen v.v.

 

Exclusief:

 •  ontbijt à € 15,00 per persoon per enkele overtocht
 •  2-gangendiner à € 25,00 per persoon per enkele overtocht
 •  combinatie van diner en ontbijt €30,00 per persoon per enkele overtocht
 •  upgrade naar 2-persoonsbuitenhut, retour à € 20,00 per persoon
 •  toeslag voor 1-persoonsbinnenhut, retour à € 25,00 per persoon
 •  toeslag voor 1-persoonsbuitenhut, retour à € 40,00 per persoon
 •  toeslag voor 2-persoon comfort classhut retour à € 45,00 per persoon
 •  autocarvervoer vanaf verschillende opstapplaatsen naar Hoek van Holland en terug mogelijk mits supplement (op aanvraag)

Extra info

Op perron 10 in Harwich station kun je in het bagagedepot (ca. 12,50 pond) je bagage achterlaten. Het is niet mogelijk om je bagage op de boot of in de trein te laten liggen.

Parkeren in Hoek van Holland

De parkeerplaatsen voor kort en lang parkeren bevinden zich op één minuut loopafstand direct naast het Stena Line terminal gebouw. Je parkeerkaart kun je bij de parkeerautomaat betalen met je pinpas, alvorens je de auto weer ophaalt na de reis. Let op: laat je parkeerkaart tijdens de reis niet in de auto achter!

Let op: U dient er voor te zorgen om bij vertrek en tijdens de reis in het bezit te zijn van de benodigde reisdocumenten  (geldige identiteitskaart). Alle kinderen (-12j) moeten over een geldige electronische Kids ID beschikken.

meer info over 'Minicruise naar Londen met Stena Line afreis 20 december 2020'