Tuinreis Oxford en omgeving afreis 13 mei 2021

Tuinreis Oxford en omgeving afreis 13 mei 2021

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Tuinreis Oxford en omgeving

Tijdens deze tuinreis bezoekt u verschillende tuinen en kastelen in de graafschappen Oxfordshire, Surrey en Buckinghamshire. Alles is aanwezig om U een gevarieerde reis te garanderen.

Dag 1

Vertrek vanaf de gekozen opstapplaats naar Folkestone. Bij aankomst in Folkestone gaat het naar Wisley Gardens. Een tuin van 97ha die zich continu vernieuwt. De tuin omvat: formele & informele siertuinen, een arboretum, verschillende kassen, rotstuin en modeltuinen. Na dit bezoek rijden we verder naar Water Perry Gardens.Bij aankomst gezamelijjk afternoon tea. Na dit bezoek rijden we naar ons hotel nabij Abingdon voor avondmaal en overnachting.

Dag 2:

Na het ontbijt vertrek naar Oxford. In de voormiddag stadsbezoek met 2 lokale gidsen. Rond 12u einde van het begeleid stadsbezoek en gelegenheid tot lunch.  In de namiddag vrije tijd om zelf verder de stad te verkennen of te shoppen. Rond 18u rijden we terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 3:

Na het ontbijt rijden we naar Blenheim Palace voor een bezoek aan het paleis en de tuinen. Blenheim Palace is het huis van de 11e Hertog en hertoging van Marlborough en is de geboorteplaats van Sir Winston Churchill. In een 850 ha prachtige landspark, ontworpen door de welbekende tuinarchitect Capability Brown, wordt het indrukwekkende barok paleis omringd door verstrekkende gazons, plechtige tuinen en het schitterende meer. De plechtige tuinen omvatten waterterrassen, een Rozentuin, een Italiaanse tuin en een geheime tuin. Tevens is er een gezamelijke lunch gereserveerd (incl.) Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 4:

Na een vroeg ontbijt, check-out en vertrek rond 09u00 naar Waddesdon Manor voor bezoek aan het landhuis en de tuinen. Vooraleer we onze terugreis naar Folkestone aanvatten, genieten we nog van een gezamelijke “Sunday lunch”. Circa 14u30 vertrek naar de shuttle voor de overtocht van het kanaal. Vervolgens terug naar de afstapplaatsen.

Prijs pp: 599€ (single suppl 275€)

Inbegrepen:

 • Vervoer per luxe autocar en diensten van ervaren chauffeur
 • Overtocht Calais/Folkestone/Calais met Eurotunnel
 • 3 overnachtingen in hotel Milton Hall House 3* op basis van een 2-persoonskamer incl 3 x 3-gangendiner
 • Toegangsgelden Wisley Garden, Waterperry, Blenheim Palace en Waddesdon Manor
 • Diensten van Engelstalige gids (2) voor rondleiding te Oxford (circa 2u)
 • High tea in Waterperry gardens op dag 1
 • Lunch (koud buffeet) in Blenheim Palace op dag 3
 • Sunday lunch in Waddesdon op dag 4

Niet inbegrepen:

 • De niet vermelde maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven zoals dranken
 • Reis- en/of annulatieverzekering

 

 

meer info over 'Tuinreis Oxford en omgeving afreis 13 mei 2021'