Mobilhomes en campers

Zin in avontuur en vrijheid?
Beautiful Britain biedt de mogelijkheid aan de zelfstandige reizigers om op eigen tempo de diverse bestemmingen te ontdekken.
Hiervoor werkt Beautiful Britain samen met:

  • Bunk Campers één van de grootste verhuurbedrijven in Groot-Britannië en Ierland op gebied van mobilhomes en campers
  • Four Seasons Campers (VW Campervans max 4pers.) die een “all in” formule aanbieden met insiders tips en u een volledig aanbod op maat aanbieden

U heeft de keuze uit verschillende types:

ROADIE

2 personen, compact camper voorzien van 1x 2-persoonsbed (opklapbaar), tafel, 1-pitskooktoestel met gasaansluiting,wasbak, koelkast, watertank (21l),koud stromend water, kookgerei, waterkoker, potten, pannen, stereo, brandblusser, EHBO-kit, campinggids en wegenkaart; Voorzien van een pop-up roof.

NOMAD

2 personen, zoals type Roadie maar met meer comfort, 2-pits kooktoestel en verwarming

RANGER

4-persoonscamper, zoals type Nomad maar met meer comfort en twee 2-persoonsbedden

GRANDE

6-persoonscamper zoals type Vista echter met twee 2-persoonsbedden, watertanke (105l), stapelbed en 3-pitskooktoestel met gasaansluiting

AERO

2-persoonscamper, zoals type Roadie maar met meer comfort.2-persoonsbed, verwarming, toilet, douche, elektrisch kooktoestel, oven en grill, vriezer, watertank (85l), warm en koud stromend water en sommige campers hebben een iPod aansluiting.

AERO+

zoals standaard Aero maar luxueuzer ingericht, zit- en slaapgedeelte, 3-pits kooktoestel, douche en apart toilet, TV en diverse opbergruimte.

VISTA

4-persoonscamper zoals type Aero, maar met 2-persoonsbed (opklapbaar), watertank (100l), stapelbed, 4-pits kooktoestel met gasaansluiting.

VISTA+

zoals standaard Vista maar luxueuzer ingericht, douche en apart toilet, TV, GPS en diverse opbergruimte

EUROPA

4-persoonscamper met twee 2-persoonsbedden (of één tweepersoonsbed + twee 1-persoonsbedden), de enige camper waar de slaapkamer gescheiden is van het woongedeelte, douche en toilet, warm en koud stromend water, verwarming, kooktoestel met gasaansluiting,vriezer en diverse opbergruimte watertank (100l)

VERHUURLOCATIES

Engeland : London Gatwick, Horsham
Schotland: Edinburg en Glasgow (Four Seasons Campers kan u camper ook afleveren op een plaats naar keuze in Schotland)
Noord-Ierland: Belfast
Ierland: Dublin

ALGEMENE INFORMATIE

Minimum leeftijd & Rijbewijs
de minimum leeftijd voor het besturen van type A is 21 jaar, voor de overige types is dit 25 jaar. Voor de leeftijden 21 – 24 jaar of 70 – 75 jaar dient u ter plaatse een toeslag te betalen van ca. 26£ per persoon per dag. Voor een tweede bestuurder betaalt u 13€ per dag extra.Iedere chauffeur dient over een geldig rijbewijs te beschikken

Ophalen en inleveren
Het ophalen van de camper kan vanaf 15u tot 17u; indien u de camper vroeger wenst op te halen wordt er een extra nacht aangerekend.
Indien u de camper van 17u (doch voor 19u30) wenst op te halen wordt er een toeslag aangerekend van 60€. Op zondag zijn er geen “out of hours” mogelijk.
Het inleveren van de camper is tussen 09u en 11u.Indien u de camper inlevert tussen 07u30 en 09u is er een supplement van 60€. Levert u de camper in na 11u en voor 19u30 wordt er een extra nacht aangerekend.

One-way rentals
het is mogelijk om de camper in te leveren in een ander verhuurstation dan daar waar u de camper heeft opgenomen. Hiervoor betaalt u een toeslag tussen 165€ en 460€.

Verzekeringen
In de huurprijs is een uitgebreide ongevallenverzekering voor 1 bestuurder minimum 25 jaar inbegrepen. Er is echter een franchise op van 1500€ tot 2600€ afhankelijk van het type dat u gereserveerd hebt. Deze franchise kan met 50% vermindert worden door een extra verzekering af te sluiten: toeslag hiervoor varieert van 15€ tot 20€ per nacht afhankelijk van het gereserveerde type.
Verzekering voor voorruit, de banden en de spiegels:vanaf 98€ tot 130€ per verhuurperiode

Waarborg
Bij het ophalen van de camper wordt er een kredietkaard (Visa/Mastercard) op naam van de bestuurder gevraagd voor de waarborg. de waarborg is afhankelijk van de gekozen verzekeringsformule en is minimum zo hoog als de franchise. Elke bestuurder die opgegeven wordt is apart aansprakelijk en dus wordt er van de verschillende bestuurders een kredietkaart gevraagd. Indien deze regels niet nageleefd worden, wordt de camper niet overhandigd!

Extra’s
Volgende extra’s kunnen vooraf bij reservatie worden gereserveerd:
Comfort pack: met o.a. kussens, dekbedden, bedlinnen en handdoeken : 25€/pp
Comfort plus pack: zoals comfort pack maar tevens campingtafel en campingstoeltjes : 33€/pp
GPS: 6.50€ per nacht
Verder mits supplement kan u ook kinderstoeltjes, fietsenrek, volle camping gasfles, chemicaliën voor het toilet, WIFI, campingtafel, campingstoelen,… vooraf reserveren. Deze zijn echter ter plaatse te betalen. Informeer naar de toeslagen hiervoor.

Kortingen
Indien u de mobilhome huurt voor een periode van 11 tem 20 nachten geniet u een korting van 5% op de basishuur (dus niet op de extra’s)
Indien u de mobilhome huurt voor een periode van 21 nachten of meer geniet u een korting van 10% op de basishuur (dus niet op de extra’s)

VROEGBOEKINGSKORTING: 10´% korting op de basishuur (dus niet op de extra’s) bij reservatie en betaling voor 31/12/2020.
Deze vroegboekingskorting is cumuleerbaar met de korting voor lange huur.

Tanken
Bij aanvang van de huurperiode heeft de camper normaal een volle tank. U dient de camper terug in te leveren met dezelfde hoeveelheid zoals de meegegeven inhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *