huur vamobilhomes/huurwagens

 

Zin in avontuur en vrijheid?

bunk-campers-logo-300x300
Beautiful Britain biedt de mogelijkheid aan de zelfstandige reizigers om op eigen tempo de diverse bestemmingen te ontdekken.
Hiervoor werkt Beautiful Britain samen met één van de grootste verhuurbedrijven in Groot-Britannië en Ierland op gebied van mobilhomes en campers, Bunk Campers en Four Seasons een lokale maatschappij in Schotland.

Bekijk hier alvast enkele sfeerbeelden

Voor huurwagens werkt Beautiful Britain samen met verschillende lokale maatschappijen afhankelijk van het gewenste wagentype.

Covid Safety
• Online check-in prior to arrival
• Covid secure workplaces in line with Government procedures
• Protective screens
• Social distancing & personal protective equipment
• Increased hand sanitising facilities
• Deep cleaning of vehicles including interior surfaces, appliances, floors,
driver’s cab, kitchen utensils, bedding, extra items and vehicle exteriors
all washed with professional cleaning materials
• Limited Contact Collection & Return Procedures
• Video Vehicle Demonstrations replacing staff handovers
• Campsite information provided with all rentals to ensure guests have
safe, socially distanced places to go on their road trip

BOEK MET VERTROUWEN 

U heeft de keuze uit verschillende types:

ROADIE: 2 personen, budgetcamper met 2-pits kooktoestal, verwarming en koelkast

NOMAD: 2 personen, zoals type Roadie maar met meer comfort, 2-pits kooktoestel, verwarming en koelkast

RANGER:4-persoonscamper, zoals type Nomad maar met meer comfort en twee 2-persoonsbedden

AERO:2-persoonscamper, zoals type Roadie maar met meer comfort.2-persoonsbed, verwarming, toilet, douche, elektrisch                                    kooktoestel, oven en grill, vriezer, watertank (85l), warm en koud stromend water en sommige campers hebben een   iPod aansluiting.

AERO+:zoals standaard Aero maar luxueuzer ingericht, zit- en slaapgedeelte, 3 pitskooktoestel, douche en apart toilet, TV en                    diverse opbergruimte.

VISTA: 4-persoonscamper zoals type Aero, maar met 2-persoonsbed (opklapbaar), watertank (100l), stapelbed, 4-pits                                                         kooktoestel met gasaansluiting.

VISTA+: zoals standaard Vista maar luxueuzer ingericht, douche en apart toilet, TV, GPS en diverse opbergruimte.

GRANDE: 6-persoonscamper zoals type Vista echter met twee 2-persoonsbedden, watertanke (105l), stapelbed en 3-                                                    pitskooktoestel met gasaansluiting

EUROPA: 4-persoonscamper met twee 2-persoonsbedden (of één tweepersoonsbed + twee 1-persoonsbedden), de enige                                                        camper waar de slaapkamer gescheiden is van het woongedeelte, douche en toilet, warm en koud stromend                                                    water, verwarming, kooktoestel met gasaansluiting, vriezer en diverse opbergruimte; watertank (100l)

VERHUURLOCATIES Bunk Campers:
Engeland : London , Birmingham
Schotland: Edinburg en Glasgow
Noord-Ierland: Belfast
Ierland: Dublin

VERHUURLOCATIES FOUR SEASONS:

Four Seasons kan de camper afleveren waar u wenst (steeds op aanvraag en mits supplement). Zij bieden 3 verschillende VW Campervans aan, alle geschikt voor max 4 personen.


ALGEMENE INFORMATIE

  • Minimum leeftijd & Rijbewijs

de minimum leeftijd voor het besturen van type A is 21 jaar, voor de overige types is dit 25 jaar. Voor de leeftijden 21 – 24 jaar dient u ter plaatse een toeslag te betalen van ca. 25£ per nacht. Voor een tweede bestuurder betaalt u 10£ per nacht extra. Iedere chauffeur dient over een geldig rijbewijs te beschikken en dit voor min. 2 jaar

  • Ophalen en inleveren 

Het ophalen van de camper kan vanaf 15u tot 17u; indien u de camper vroeger wenst op te halen wordt er een extra nacht aangerekend.

Het inleveren van de camper is tussen 09u en 11u. Indien u de camper inlevert tussen 07u30 en 09u is er een supplement van 60€. Levert u de camper in na 11u en voor 19u30 wordt er een extra nacht aangerekend.

  • One-way rentals

het is mogelijk om de camper in te leveren in een ander verhuurstation dan daar waar u de camper heeft opgenomen. Hiervoor betaalt u een toeslag tussen 195£ en 950£.

  • Verzekeringen

In de huurprijs is een uitgebreide ongevallenverzekering voor 1 bestuurder minimum 25 jaar inbegrepen. Er is echter een franchise op van 1500€ tot 2600€ afhankelijk van het type dat u gereserveerd hebt. Deze franchise kan verminderd worden tot 250£, door een extra verzekering af te sluiten: toeslag hiervoor bedraagt 50€ per nacht. Verzekering voor voorruit, de banden en de spiegels zijn ook verzekerd bij het afsluiten van deze extra verzekering.

  • Waarborg

Bij het ophalen van de camper wordt er een kredietkaard (Visa/Mastercard) op naam van de bestuurder gevraagd voor de waarborg. de waarborg is afhankelijk van de gekozen verzekeringsformule en is minimum zo hoog als de franchise. Elke bestuurder die opgegeven wordt is apart aansprakelijk en dus wordt er van de verschillende bestuurders een kredietkaart gevraagd. Indien deze regels niet nageleefd worden, wordt de camper niet overhandigd!

  • Extra’s

Volgende extra’s kunnen vooraf bij reservatie worden gereserveerd:
Comfort pack: met o.a. kussens, dekbedden, bedlinnen en handdoeken : 35€/pp                                                                          campingtafel en campingstoeltjes : 45€

Verder mits supplement kan u ook kinderstoeltjes, fietsenrek, volle camping gasfles, chemicaliën voor het toilet, WIFI, campingtafel, campingstoelen,… vooraf reserveren. Deze zijn echter ter plaatse te betalen. Informeer naar de toeslagen hiervoor.

  • Kortingen

Indien u de mobilhome huurt voor een periode van minimum 15 nachten geniet u een korting van 5% op de basishuur (dus niet op de extra’s)
Indien u de mobilhome huurt voor een periode van 25 nachten of meer geniet u een korting van 10% op de basishuur (dus niet op de extra’s)

Tanken
Bij aanvang van de huurperiode heeft de camper normaal een volle tank. U dient de camper terug in te leveren met dezelfde hoeveelheid zoals de meegegeven inhoud.

Vraag vrijblijvend een prijsofferte voor het gewenste type en de gewenste reisperiode via info@beautifulbritain.