Zuid-Wales en Brecon Beacons National Park fly and drive afreis: dagelijks

Zuid-Wales en Brecon Beacons National Park fly and drive afreis: dagelijks

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Zuid-Wales en Brecon Beacons National Park

Dag 1

Aankomst in Wales, u rijdt naar Cardiff. U heeft in de tijd om Cardiff te verkennen. Ga terug in de tijd met een bezoekje aan Cardiff Castle, of bewonder de moderne architectuur van het Millennium Stadium.

U overnacht in: Cardiff

Dag 2

De route van vandaag voert door de Rhonnda vallei, wat vroeger het belangrijkste koolwingebied van Wales was. U komt hierbij langs het stadje Merthyr Tydfil, waar u Cyfarthfa Castle kunt bezoeken. De route eindigt in het Brecon Beacons National Park, dat bekend staat om haar ruige heuvels en waar u zowel natuurlijke als culturele schatten kunt vinden. U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park of omgeving

Dag 3

Een dag om te genieten van het Brecon Beacons National Park met haar spectaculaire watervallen en diepe grotten. In de Brecon Beacons zijn talrijke locaties te bezoeken, zoals Pen y Fan, het hoogste punt in Zuid-Wales. Ook kunt u bij Llyn y Fan Fach genieten van een adembenemend uitzicht of een treinritje maken met de Brecon Mountain Railway. Of bezoek Penderyn Whisky distilleerderij. U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park of omgeving

Dag 4

Via het Victoriaanse stadje Llandeilo en Carmarthen, de geboorteplaats van de tovenaar Merlijn, rijdt u naar het stadje Pembroke, dat wordt gedomineerd door het prachtige Pembroke Castle. U verblijft twee nachten in de omgeving van Pembroke.

Dag 5

U heeft vandaag een hele dag om de omgeving van Pembroke te ontdekken. Flaneer langs de boulevard van het charmante kustplaatsje Mumbles, verken het Gower schiereiland met zijn goudbruine stranden en schitterende uitzichten en bezoek Arthur’s Stone, een neolitische steen die hier volgens de legende door Koning Arthur zou zijn neergegooid. U overnacht in de omgeving vanPembroke

Dag 6

Vanuit Pembroke rijdt u naar Aberystwyth. Onderweg kunt u het kleinste stadje van Groot-Brittannië bezoeken, St. David’s, en komt u langs het plaatsje Fishguard, wat veel meer is dan alleen een oversteekplaats naar Ierland. U rijdt een prachtige kustroute door het Pembrokeshire Coast National Park. U overnacht in de omgeving van Aberystwyth

Dag 7

U rijdt terug zuidwaarts richting Cardiff. Onderweg kan u halt houden in Llandrindod Wells en het boekendorp Hay-on-Wye. Overnachting in Cardiff.

Dag 8

Vooraleer u terugvliegt naar Amsterdam of Brussel kan u deze gezellige en compacte stad verder ontdekken. Bezoek het National Museum met zijn uitgebreide kunstcollectie, het imposante Cardiff Castle of St Fagan’s, één van de mooiste openluchtmusea van Europa. Of geniet van de vele winkels, restaurants en pubs. In de late namiddag terugvlucht.

Prijs: v.a. 785€

Inbegrepen
  •  rechtstreekse retourvlucht Amsterdam – Cardiff met KLM (incl. handbagage en 23 kg ruimbagage per persoon)
  •  autohuur (categorie A – Opel Corsa of gelijkwaardig, inclusief verzekeringen)
  •  7 overnachtingen inclusief ontbijt op basis van 2-persoonskamer genre B&B of hotels
  • documentatie
  • btw
Niet inbegrepen
  • reis- en/of annulatieverzekering
  • supplement vlucht vanuit Brussel (via Amsterdam)

Mogelijkheid om deze reis te verlengen of in te korten. Logeert u liever in een andere accommodatie of reist u liever met eigen wagen? Wij bezorgen u vrijblijvend een aangepaste offerte.

Voorbeelden van accommodaties:

Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit.

meer info over 'Zuid-Wales en Brecon Beacons National Park fly and drive afreis: dagelijks'