Actieve vakanties

Actieve vakanties

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Actieve vakanties

WANDELVAKANTIES

Vind je perfecte zelfgeleide wandelvakantie in het VK met Beautiful Britain. Of je nu kiest voor  Engeland, Schotland, Wales of de Kanaaleilanden, je zult ontdekken waarom duizenden mensen elk jaar hun wandelvakantie in het Verenigd Koninkrijk doorbrengen.

Sinds een 10-tal jaren helpt Beautiful Britain wandelaars om de lengte en breedte van Groot-Brittannïe te voet te verkennen. Met de vrijheid om uw eigen reisschema te creëren en de wetenschap dat ons team de expertise heeft om deze reis op maat te maken, zodat deze perfect bij u past, kunt u uw wandelvakantie  met vertrouwen boeken.

Boek bij Beautiful Britain en ontdek stressvrij wandelen. Al onze wandelvakanties zijn inclusief zorgvuldig uitgekozen accommodatie, dagelijkse bagageoverdracht van deur tot deur, gedetailleerde informatiepakketten en zorgvuldig geplande routes, zodat u gewoon kunt ontspannen en genieten van uw wandeltocht door de mooiste landschappen van Groot-Brittannië.

FIETSVAKANTIES

Een van de meest bevredigende manieren om alles wat een land te bieden heeft te ontdekken is, voor de liefhebbers, een fietsvakantie. Dit type van reizen is enorm populair in Groot-Brittannïe, of het nu gaat om het fietsen van de klassieke C2C door heel Engeland, of het ontdekken van een wereld van whisky en een prachtig landschap tijdens een fietstocht doorheen Schotland.

Fietsen in het Verenigd Koninkrijk is verre van saai met routes, van verschillende niveaus, die geschikt zijn voor fietsers met veel of weinig ervaring. We hebben onze favoriete fietsroutes zorgvuldig geselecteerd en onderzocht, dus wat je interesses ook zijn, we kunnen je ideale fietsvakantie regelen.

Wens je meer info of een offerte ? Stuur een mailtje met jullie wensen naar info@beautifulbritain.be en wij bezorgen je vrijblijvend een offerte.

meer info over 'Actieve vakanties'