Vaarvakanties

Vaarvakanties

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Vaarvakanties

 

Ontdek de schoonheid van Groot-Brittannië over het water.
Ontspan terwijl je door het glooiende landschap langs een kanaal slentert of over de Norfolk Broads vaart.

Een boot huren met familie of vrienden en vaar zelf op eigen tempo. Tijdens een rondvaart kunt u genieten van het beste van twee werelden. Dwaal naar fascinerende steden aan de rivier om wat cultuur op te snuiven of aan te meren in het hart van het Engelse platteland. Elke waterweg heeft zijn eigen unieke karakter, van het zachte hart van Engeland, de berggebieden van Schotland en Wales tot de pracht van de Peaks.

Of laat u zichzelf liever verwennen tijdens een luxe riviercruise?

Luxe riviercruises in Engeland, Schotland

Als het gaat om riviercruises, wordt Engeland soms over het hoofd gezien als een potentiële bron van fantastische kansen. De rivier de Theems heeft veel te bieden, zoals gasten die een kamer boeken op een luxe hotelboot kunnen ontdekken.

Als u op zoek bent naar een luxe riviercruise, wordt de rustieke schoonheid van Engeland in zijn glorie onthuld aan degenen die voor deze manier van reizen kiezen. Ze bieden langzame reizen langs koninklijke paleizen, steden en dorpen. Gasten zullen een echte mix ervaren van het oude Engeland en de natuurlijke schoonheid van Surrey, Berkshire en Oxfordshire. Deze cruises maken frequente stops die voldoende tijd geven om rond te dwalen en de omgeving verkennen.

Aan boord van deze boten glijdt u sereen langs waterwegen en wordt u meegenomen op fascinerende lokale excursies; geniet van heerlijke maaltijden, heerlijke wijnen en comfortabele accommodatie – terwijl u zich voortdurend laat verwennen door de attente bemanning. We kunnen een brede selectie van themacruises aanbieden die alle soorten belangengroepen, groot of klein, zullen aanspreken, inclusief golfcruise, antiekcruises, Downton Abbey, Harry Potter,…

Bekijk alvast onderstaand filmpje:

https://youtu.be/a8IEKGJcURM

De keuze is aan jullie…

Wenst u meer info of een prijsofferte? Stuur ons een mailtje met jullie wensen en wij bezorgen u vrijblijvend een prijsofferte. info@beautifulbritain.be

 

 

meer info over 'Vaarvakanties'