Whisky-trail

Whisky-trail

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Gedurende deze 6-daagse tocht doorheen Schotland heeft u volop de kans om een kenner van Schotse whisky te worden. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan deze nationale Schotse drank zelf, zijn lange geschiedenis, bereidingswijze… maar u kan ook deelnemen aan een Master Blender Session en zelf uw eigen merk creëren. Bovendien ontdekt u tijdens uw reis, behalve de prachtige natuur, ook nog heel wat van de Schotse cultuur en folklore.

Dag 1:
Vanuit Hull of Newcastle naar uw verblijfplaats in de buurt van Glasgow.

Dag 2:
In de voormiddag bezoek aan de Glengoyne Distillery. Na de middag rijdt u doorheen de Trossachs, langsheen Loch Lomond naar Oban, voor een bezoek aan distilleerderij. Overnachting in Oban of omgeving.

Dag 3:
Na het ontbijt gaat het richting Fort William en de Ben Nevis. Mogelijkheid tot het bezoeken van Ben Nevis Distillery. Verder naar fort Augustus langsheen het Loch Ness naar Inverness en Elgin voor overnachting.

Dag 4:
Vandaag maakt u een tocht doorheen de befaamde Speyvalley met een unieke bewegwijzerde distillery-tour. Eventueel bezoek aan Blair Castle. Overnachting in de buurt van Aberfeldy

Dag 5:
In de voormiddag een bezoek aan Dewar’s World of Whisky en mogelijkheid tot bezoek aan Glenturret Distillery (Famous Grouse). Daarna naar Edinburgh voor bezoek en overnachting.

Dag 6:
Na het ontbijt mogelijkheid tot een bezoek aan het Scotch Whisky Heritage Center. Na de middag vertrek naar Hull of Newcastle voor de overtocht.

Beautiful Britain kan voor deze reis hotels aanbieden in elke categorie of misschien verkiest u een gezellige B&B of Inn ? Aan u de keuze.

Inclusief:

  • Retourovertocht Zeebrugge/Hull met P&O Ferries;
  • 2 overnachtingen aan boord op basis v.e. 2 persoonskajuit;
  • 5 overnachtingen in de gekozen accommodatie;
  • Scottish Heritage Pass;
  • BTW, documentatiepakket en voorstellen voor reisroute.

Afreisdata: dagelijks.

Prijzen op aanvraag.

meer info over 'Whisky-trail'